Англійська мова для правників

Програма, що підібрана під вас.

Для тих, хто прагне використовувати англійську в професійній діяльності вільно та впевнено.
Advantages of studying
Найкращі викладачі НаУКМА
Комплексний розвиток англійської мови
Вивчення та практика юридичної лексики
Зворотний зв’язок від викладачів
Гнучкий формат навчання
Увага та врахування кожного запиту
Програми, що підійдуть учасникам усіх рівнів (від A1 до C1)
Індивідуальні й групові заняття

Курси розраховані на людей та компанії, що працюють (чи просто зацікавлені) у юридичній сфері та прагнуть розширити свої професійні можливості, застосувавши знання англійської мови.

Програма занять формується нашими викладачами індивідуально під потреби та рівень англійської кожного учасника/-ці чи групи учасників. Незмінним у нашій методі залишається те, що ми пропонуємо комплексний підхід до практики та розвитку англійської в юридичному контексті. Основною метою є
тренування професійної лексики з різних галузей права як в усній, так і в письмовій формах.

Формат зустрічей визначаєте саме ви: відпрацювання навичок у стінах Києво-Могилянської академії; практика з офісу чи дому в дистанційному режимі; чи навіть змішаний формат. Зміст не залежить від форми, тому навчання буде однаково ефективним.

Тривалість програм та кількість занять на тиждень визначають залежно від вашого запиту та побажань. Наприклад, можливі як класичні дві зустрічі на тиждень впродовж одного, двох чи більше місяців; так і більш інтенсивні курси з трьома та більше зустрічами на тиждень.

Для групових занять кількість людей залежить від вашого запиту. Проте для кращого відпрацювання необхідних навичок мовні групи зазвичай мають не більше 15 учасників/-ць.

Індивідуальні заняття також можливі. Безперечно, вони забезпечать більшу зосередженість викладача/-ки на вас та вашому запитові. Хоча з ними ви й не відчуєте задоволення від жвавих дискусій чи дебатів з іншими учасниками

Коротко про головне:

Що ми пропонуємо: англійську мову в юридичному контексті

Як проходять заняття: у стінах Могилянки / дистанційно /у змішаному форматі

Для кого: для людей та компаній, що працюють у правовій сфері

Коли: індивідуально підлаштовуємо початок під запит кожного

Вартість: групове — від 400 гривень, індивідуальне — залежно від запиту та рівня

Багаторічний досвід роботи викладачів у стінах Могилянки забезпечить якісне професійне зростання для всіх учасників курсів. А успішна реалізація таких проєктів як «USAID “РАДА: наступне покоління”: розвиток викладання англійської мови для правників» є не тільки чудовим прикладом ефективного підходу до навчання, а й підтвердженням кваліфікації викладачів.

Могилянка завжди прагнула впроваджувати сучасні методи викладання, що сприяють розвиткові критичного мислення та професійної компетентності у своїх студентів. А тепер перевірені методи можете спробувати й ви!

Якщо вас зацікавила пропозиція, просимо заповнити реєстраційну форму для формування груп.

Контакти:

  • legal.english@ukma.edu.ua
  • +380684781828