Відбулася виїзна практична сесія сертифікатної програми «Школи нормотворчості 2024»

До відкриття долучилися: декан факультету правничих наук Могилянки Володимир Венгер і заступниця декана та керівниця сертифікатної програми Тетяна Федосєєва. Також зі вступним словом перед учасниками сесії виступив старший радник Програми «Рада: Наступне покоління» Ігор Когут.

Впродовж двох активних та насичених днів основну увагу учасники виїзної сесії зосереджували на практичних питаннях парламентського контролю, мовностилістичних особливостях нормотворчості англійською та українською мовами, а також кодифікаційним практикам. Не залишились без уваги і фундаментальні теми непозитивістських типів праворозуміння у нормотворчості.

До участі у виїзній сесії долучилися слухачі програми, професори факультету правничих наук Києво-Могилянської академії, працівники Апарату та секретаріатів комітетів Верховної Ради України та Дослідницької служби Апарату Верховної Ради України.

Щиро дякуємо всім учасникам і партнерам за активну участь у розбудові якісно нового підходу до формування когорти експертів та практиків у сфері нормотворчості.

Сертифікатна програма «Школа нормотворчості 2024» реалізується за сприяння USAID Україна в межах співпраці з Програмою USAID «РАДА: Наступне покоління» та за підтримки Верховної Ради України.