Створення авторських курсів

Факультет сповідує принципи вільного творчого навчання, в центрі якого перебуває студент. Студенти вчаться мислити та аргументувати свою точку зору, а не концентруються на запам’ятовуванні законодавчих текстів та підручників. Юридичний ринок, який постійно змінюється, удосконалюється та розвивається, є одним з головних стейкхолдерів освітнього процесу. Аби відповідати запитам і потребам, правничі школи також повинні реагувати на усі зміни.

Факультет пропонує унікальну можливість для усіх зацікавлених сторін – створити власний курс, що буде цікавий і Вам, і студентам нашої правничої школи. Він може бути сфокусований як на теоретичних аспектах, так і на практичних особливостях тієї чи іншої галузі права. До прикладу, на факультеті існує курс виключно про забезпечення виконання зобов’язань, де студенти мають можливість якнайдетальніше вивчити усі «підводні камені» цього інституту.

Завдяки широкому переліку вибіркових дисциплін студенти отримують можливість за власним уподобанням формувати індивідуальну спеціалізацію. Це дозволяє віднайти свою персональну нішу на рику праці незважаючи на всі непередбачувані обставини.

Якщо у Вас є ідеї чи пропозиції, пишіть на пошту – ..і ми зв’яжемося з Вами у найкоротші строки.

 

Підтримати