Розвиток наукової діяльності

Одним із наших пріоритетів є налагодження співпраці юридичних компаній, органів влади та бізнесу з науковими та аналітичними центрами факультету.

Експертиза факультетських центрів є досить широкою та охоплює як публічне, так і приватне право, що дозволяє міждисциплінарно досліджувати різні проблеми права. Усі зацікавлені можуть безпосередньо співпрацювати з нашими центрами для отримання фахових експертиз та проведення публічних заходів.

На факультеті провадять свою діяльність:

Сучасну і якісну правничу освіту неможливо уявити без доступу до світових надбань правової науки. Тому факультет постійно намагається залучити донорську підтримку для передплати доступу до найкращих наукометричних баз, онлайн бібліотек тощо.

Наразі, завдяки щедрій фінансовій підтримці Мартіна Евана наші студенти вже активно користуються Oxford Academic (академічна дослідницька платформа Оксфордського

університетського видавництва (OUP), де розміщено понад 40 000 книг та 500 журналів, серед яких є і з галузі права.

Також наші студенти отримали доступ до Kluwer Law Online (колекція з 26 журналів, 9 посібників і 25 томів Міжнародної енциклопедії права).

Наша мета – зібрати 600 000 грн для передплати доступу до інших онлайн бібліотек, необхідних для навчання та наукової роботи.

Підтримати