Стартує набір на сертифікатну програму магістерського рівня «Від війни до правовійни: юридична протидія міжнародним злочинам та іншим порушенням міжнародного права»

 

Програма призначена для студентів із будь-якої країни світу, а також дослідників та практиків, що тільки розпочинають кар’єру в галузі міжнародного кримінального права.

Програма складається з чотирьох дисциплін, які детально розкривають формування, використання та зловживання міжнародним гуманітарним і кримінальним правом. У межах навчання пропонується український погляд на гострі питання міжнародного права, актуальні для світої спільноти.

Дисципліни викладатимуть лектори та лекторки Києво-Могилянської академії, які мають значний досвід академічних досліджень, застосування міжнародного кримінального та гуманітарного права в різних регіонах світу, а також консультують національні уряди, міжнародні та громадські організації.

Програма розрахована на один навчальний рік. За цей час здобувачі освіти матимуть змогу, серед іншого, опанувати правові інструменти для відповіді на міжнародні злочини.

Старт навчання: вересень 2024 року. Заняття будуть вестися онлайн, англійською мовою.

Реченець подачі заявок: 31 липня

Детальніше за покликанням.